Vinn med fina Mitt vita hus

Finfina bloggerskan Mitt vita hus har just nu en tävling i samarbete med webbshopen Blacknwhite där vinsten är en Tolixpall. Och det kunde jag ju såklart inte motstå! Älskar den ruffa industrikänslan i dessa stolar och pallar. 
Och nu får jag ju samtidigt också en chans att tipsa om just Mitt vita hus som har en fantastiskt inspirerande blogg med bilder från sitt vackra hem. Missa inte!


Blocketfynd


På Blocket hittade jag denna fina gungstol. Det är antagligen en Grandessa av Lena Larsson, formgiven 1958 för Nässjö stolfabrik (hittade ingen märkning). Endast 200 kr fick jag betala, men den var i slitet skick så jag har målat om den i matt svart färg. Så nu ser den ut som ny! Enkel och vacker i sina former tycker jag.

Box Bunny

Jag har tidigare tipsat om den fina Trojanska hästen från Leka Sweden. Då jag precis hittade en tävling som lottar ut den fantastiskt fina (och alldeles nya) Box Bunny, också från Leka Sweden, så var jag tvungen att länka. Och så är ju jag med och tävlar såklart :)
Tävlingen hittar du på Innovation & Inspiration.


En fin stol till den lille


Även en liten pojke ska få sitta fint tycker jag. Därför var det ingen tvekan att slå till när jag hittade en Lou Lou Ghost från Kartell på rea.

Egenbyggd sänggavel


Vi har försökt oss på att bygga en egen sänggavel. Skönt för huvudet och så ramar det in sängen fint. Och det var lättare än vad jag trodde faktiskt. Köpte två spjälsängsmadrasser som vi limmade ihop (billigare än att köpa en måttbeställd) och fäste på en masonitskiva. Satte fast en ram runtomkring så att tyget spände fint runt kanterna. Sen var det bara att häfta fast tyget. Använder ni ett ljust tyg kan det vara bra att fästa ett vitt tyg under för att dölja ev kanter eller om madrassen blir gul med tiden (för det blev visst vår :)
Skrev (tänkte först brodera, men det blev lika fint när jag skrev) den passande titeln på en av mina favoritlåtar av Depeche Mode på ovansidan.


Kudde från Day Home

Denna nyheten från Day Home var fantastiskt fin. Me like!


Detaljer i rosa


Fantastiskt fina kuddar från Niki Jones köpta hos Stil Interiör & Design (tack för de otroligt fina servetterna från Tine K som jag fick med i paketet! :). Kokeshidocka från en liten affär i Göteborg samt en detalj från vår tapet i köket.

RSS 2.0