Lyx eller budget - radio

Jag har länge önskat mig en Tivoli Audio iPal som radio i köket. Den lilla lådan kostar en slant, men nu har jag hittat ett alternativ tills jag sparat till den äkta. På ett billigt varuhus kan man just nu köpa en liknande variant för endast 99 kr. Precis som Marimekkoskålarna så är det här som hittat!


Operation renovering hall

Vi hade en vattenläcka på lilla toaletten, som resulterade i att vi var tvugna att bryta upp allt golv i hallen och ha en avfuktare på dygnet runt i en vecka. Detta tog jag som ett tecken på att hallen ändå var redo på att göras om, och operation hallrenovering inleddes. Gamla strukturtapeten revs ner och de gamla skåpen togs bort. Väggarna blev istället vita och nya skåp inhandlades på IKEA. Eftersom jag ville att skåpen skulle smälta in som en vägg, fick min kära svärfar bygga en list som vi satte upp mot taket. På kortsidan satte vi även in en hylla där vi kan placera alla våra snygga sneakers  - det är ju ett par stycken. Skåpen tapetserades sedan med en vacker tapet från Osborn & Little och lackades för att bli extra tålig. Diskreta handtag gör att man nästan inte ser att det är skåp.

På en vägg i hallen har det otroligt läckra trädet Tree från Swedese fått en hedersplats. På baksidan har vi fäst fyra diodlister som kan lysa i olika färger. På bilden ser man trädet i en julröd skepnad.

(Bilden längst ner visar min samling av små Hello Kitty figurer som sitter på spegeln. Och nej, jag har inte barn....;)Bilder: Anna - Hundra kvadrat

Marimekkoskålar

Idag har jag fyndat på Åhlens! 99 kr/st tog dom för dessa fina Marimekkoskålar från Iittala. Som hittat! 4 stycken fick följa med mig hem. :)


Bild: Anna - Hundra kvadrat

Ordmolnstavla

Jag har blivit inspirerad av alla de ordmolnstavlor som man har kunnat se på lite olika bloggar här och där. Så jag bestämde mig för att skapa en egen, baserad på olika inredningsord. Så här blev resultatet. För er som inte har tillgång till layout-program kan jag istället rekommendera wordle som är en jättebra sida för att skapa egna ordmoln.


Kartell Bourgie

Högt upp på min önskelista ligger just nu Kartells lampa Bourgie. Den skulle passa perfekt på bänken vid tv:n. Är det någon som vet om den finns på rea just nu?
Högt upp på min önskelista ligger just nu Kartells lampa Bourgie. Den skulle passa perfekt på bänken vid tv:n. Är det någon som vet om den finns på rea just nu?

Välkommen till min nya blogg!

Här hoppas jag kunna skriva av mig om mitt stora intresse för inredning. Jag kommer att visa bilder från mitt hem blandat med tips från den stora världen. Förhoppningsvis kommer ni att finna det inspirerande.

RSS 2.0