Nu säger vi hej då till julen

Det är inte riktigt tjugondag knut ännu, men det blir nog ändå dags att dansa ut julen nu. Jag är redo för ett nytt år! Vet inte riktigt om jag ska satsa på helvitt, eller om det får bli en lila accentfärg. Jag återkommer med bilder på hur det blev. Men så länge tänkte jag ger er ett litet collage till minne av julen 2008.
Årets gran komer jag inte att sakna. Den var nog död redan när vi tog in den, och numera ligger den största delen av barren på golvet istället. Men den var iaf vacker klädd i rött och guld och med totalt 256 små ljus som skimrade. Foten är Design House Stockholms röda julgransfot i form av en stjärna som jag gillar väldigt mycket.
Tavlan med julord har jag gjort efter inspiration från kreativa Malin.
De runda ljusstakarna från Sagaform fyndade jag på Ullared för 69 kr/st.
Den vackra skålen med nötter är Gefles Röd Rubin-serie, och tillhör min s.k. julservis (min mor plockade alltid fram de skålarna till jul, så det har blivit en tradition).
Min örtskål på balkongen fick en skyddande klädsel av mossa och Vaktelbär. Dessa får dock ligga kvar, för den värsta kylan har nog inte kommit ännu.
I Alvar Aalto-skålen fick det denna julen bo röda kulor.


Bilder: Anna - Hundra kvadrat

Kommentarer
Postat av: Helena på R&S

Hej då juleeen :)

2009-01-04 @ 18:46:20
URL: http://roomservice.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej,Visst var krukorna märkliga! Har inte sett din blogg tidigare, väldigt fin! Har du gjort headern och allt själv? Har precis ändrat min så gott jag kunde men är inte riktigt nöjd...Ha det så bra!

2009-01-04 @ 22:54:02
URL: http://hemtrender.blogg.se/
Postat av: Jenny

2009-01-04 @ 22:54:28
URL: http://hemtrender.blogg.se/
Postat av: Anna - Hundra kvadrat

Jenny: Tack så mycket! :)

Jag är ny i bloggträsket, fastnade när jag såg så många fina bloggar. Jodå, jag har gjort headern själv. Dock har min pojkvän hjälpt mig med lite specialkodning (som tex Om mig-rutan).

2009-01-04 @ 23:42:42
URL: http://hundrakvadrat.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0