Väggskåpen på plats i arbetsrummet

Nu börjar det bli klart i arbetsrummet. Skönt! Jag tänkte att jag skulle börja med att visa en bild på hur det blev med skåpen på väggen. Vi hade ju en stor, träfärgad bokhylla innan, som istället fick ge plats åt två Odda väggskåp från Ikea som vi satt upp på väggen. Jag målade bakgrunden svart (istället för röd) och satte frostad film på luckorna, för att skapa ett mindre rörigt intryck. Visserligen fick vi lägga ner en del böcker i källaren, men skåpen rymmer ändå en hel del! Dessutom har rummet blivit betydligt luftigare och ljusare.



Bild: Anna - Hundra kvadrat

Kommentarer
Postat av: Linruz

Åh bra ide att måla bakrunden svart!!! Tycker de är jätte snygga med rött passar inte här.

Kram

2009-02-12 @ 13:00:59
URL: http://www.linruz.wordpress.com
Postat av: Linda P

Hej du glade! Glödisen finns i välsorterade lampaffärer :)

2009-02-12 @ 13:09:10
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/
Postat av: Mickan

Snyggt! Jag gillar det verkligen=)

2009-02-12 @ 13:54:02
URL: http://miickan.blogg.se/
Postat av: Fridas favoriter

Helt rätt med svart botten och frostat glas, den pimpade du snyggt ;)



Lustigt när du beskriver köket, det låter precis som vi vill ha det! :) Sambon propsar på granitskiva (vi har inte så lång arbetsbänk), annars har jag funderat på en vit skiva med aluminiumlist. Socklarna ska vara aluminium och skåpsluckorna vita utan handdag. Vi har redan en stor kyl och frys från Miele i rostfritt, så det kommer bli snyggt med aluminiumdetaljerna. Även tapeten har lite svaga silverlinjer i sig.



Vi vill ha en stor fyrkantig diskho, med liite rundade kanter (så det går att göra rent i hörnen). I dagsläget har vi en mellanstor och en liten men den lilla är helt meningslös, vattnet skvätter åt alla håll när man ska spola någonting där. Luckorna på överskåpen ska gå ner lite över hyllplanen, så man kan öppna dom utan att behöva "klicka" upp dom. Nertill ska det vara lådor. Har ni bestämt någon tapet än? :)

2009-02-12 @ 14:36:15
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Tess

Hej har bilder på mitt nybyggda hus både interiör å exteriör bilder så om du gillar design å inredning missa inte å kika in hos mej



kram

2009-02-12 @ 20:34:36
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: Fridas favoriter

Vilken bra kökssmak vi har! ;)



Förstår vad du menar med turkost glas, det är jättesnyggt! ”Min” tapet är ju också turkos, bara det att det blir lite silverdrag för att matcha det rostfria och svartvita fåglar som tar upp de vita luckorna och den svarta granitskivan, vilken färg har ni på tapeten i hallen? :)



Vi har bara en lång arbetsyta på drygt 3 meter så vi får inte plats med två diskhoar tyvärr, jag vill ha så mycket arbetsyta som möjligt. Och lustigt att ni också tycker den där lilla hon är usel, undrar om det är någon som använder den?! ;) Vi ska förresten ha 60 cm (ist för standard 50 cm) mellan diskbänk och överskåp, det blir ett lite luftigare intryck (och vi har höjd att bygga på).



I övrigt har vi ju en gammal lägenhet så vi ska lägga in vitsåpade furuplankor (inget rödvinsspill på det golvet!) som bryter av mot det moderna och också sätta upp hyllplan på en annan vägg. Eftersom det blir så modernt och stilrent för övrigt är det fint att bryta av med favoritkokböckerna, teburkar och annat man vill ställa fram.



Heter era luckor något speciellt? Ska spana in dom vid tillfälle, för det är luckorna är det man lättast kan spara in på…



Kram och trevlig helg! /Frida

2009-02-13 @ 09:36:37
URL: http://friiidasfavoriter.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0