Lyx eller budget - tygerJag har visst stor inspiration på Lyx eller Budget just nu!I denna omgång har jag hittat ett par jättefina japansk-inspirerade tyger. Tyget till vänster är från Bantie och heter Kokeshi. Kostar 625 kr/m hos Bantie. Tyget till höger heter Japanese dolls och kommer från Ellos och kostar, just nu på rea, endast 29 kr/m!
Båda tygerna tycker jag är jättesöta men för 29 kr så skulle jag nog kunna tänka mig att köpa någon meter eller två av de japanska dockorna!

Kommentarer
Postat av: Designtjejen

Åh, det till höger från Ellos tycker jag var riktigt läckert! Det har jag inte sett tidigare.. Hoppas att du får en mysig lördag!

Kramar

2009-01-31 @ 12:13:49
URL: http://www.tv4.se/designtjejen
Postat av: Hanna / Nytt läge

Åh jag gillar verkligen dessa!!Tack för tipsen, Funderar lite på om vi skulle köra lite design klassiker i köket?? vad tror de finns ju kopior för en helt ok peng och dom ser ju nästan lika ut. Vi kommer absolit satsa på bordet. Och som du säger det ska ju användas men mio bordet släpper färg eftet att vi torkat av det och det är inte ok.

Trevlig lördag snälla söta

2009-01-31 @ 13:21:07
URL: http://www.blandvackrafjall.blogspot.com
Postat av: Malin Inspiration & design

Hej hej! Vi ska snart ta tag i köksbänken hihi. :)

Vi behöver byta till lite lägre skåp, dessa ställde vi mest som lite avlastningsyta, då vi köpte fel höjd till sideboardet i vardagsrummet. Så lite nya skåp luckor och en bänksskiva så har vi förhoppningsvis en praktisk och fin barbänk i köket. :)

Fina tygerna ovan är. :)

Kram & ha en fin kväll!

2009-02-01 @ 14:38:14
Postat av: Linda P

Hmmm, jag hade valt lyxvarianten faktiskt. Älskar BAnties tyger och särskilt dem med korallerna.

2009-02-01 @ 20:35:33
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0