Fyndtips - skålar

Under den nya kategorin Fyndtips kommer jag ge tips på snygga produkter till en liten peng. Har du hittat nåt billigt och bra som du tycker ska vara med så får du jätte gärna maila mig, hundrakvadrat(a)gmail.com.
Först ut är dessa skålar i keramik som finns i fyra olika färger och bara kostar 14.90 kr styck. Finns att köpa här.


Kommentarer
Postat av: jenny

vad fina de var och vilket bra pris. Vet inte om det bara är jag men det gick inte att klicka för att komma in på sidan som säljer dom.

Kram/jenny

2009-01-09 @ 17:47:40
URL: http://jennyshus.webblogg.se/
Postat av: Anna

Hallå! Jag är ett inredningsfreak som hittat din sida via inspirationsdesign. Jag är JÄTTEFÖRTJUST i din blogg so far. Ska bli spännande att följa. Gillar din fynd kateogori, lyx eller budget samt designkategorin. Saknar dock mera "hemma-hos-bilder"... Ha en riktigt trevlig kväll och en skön helg! Tack för alla tips! /Anna

2009-01-09 @ 19:45:02
Postat av: Anna - Hundra kvadrat

Jenny: Jag upptäckte det, men det är fixat nu (det var pga min fräcka "Om mig" ruta:). Så nu kan du kika på vem som säljer skålarna.



Anna: Tack så hemskt mycket!!! Jag lovar att uppdatera med mer hemma-hos bilder. Och under de andra kategorierna också. Håll utkik, för i morgon kommer det att dyka upp nya bilder från mitt gästrum. Skön helg till dig med! :)



/Anna

2009-01-09 @ 20:04:49
URL: http://hundrakvadrat.blogg.se/
Postat av: Linda P

Ahhh en kategori i min smak!! Kul!

2009-01-10 @ 11:38:30
URL: http://livinglikelinda.blogg.se/

Prenumerera gärna på min blogg:


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0